Ook onderweg moet er natuurlijk wel geblogd worden
Hee lieve Marloes en Paul,
Wat fijn om elkaar na zo'n lange periode weer te zien! Vast een 'hello goodbye' moment op het vliegveld :) Wat maak je toch ontzettend veel mooie en bijzondere dingen mee! Zo tof dat je gewoon vrienden hebt in Zuid Afrika waar je even een nachtje blijft vertoeven. Je hebt bij mij in ieder geval genoeg kriebels losgemaakt om ook te gaan reizen! Geniet ervan!
Liefs!!
Hee Loes,
Leuk om te lezen, wat een geweldige reis moet dat zijn :) Je vorige blog las ik in vanuit New York (ook niet verkeerd), maar een tijdje door Zuid-Afrika trekken is natuurlijk fantastisch. Veel plezier samen!
Maartje
Hallo lieve zus! Ik keek net naar buiten en hier is het rond de 11 graden en hele dag miezerregen. Simpelweg om triest van te worden! Gelukkig hebben jullie een vol programma dus kunnen jullie mooie dingen doen en kan je de regen wellicht wat vergeten. Om even heerlijk cliche te doen, na regen komt zonneschijn! Die hike klinkt wel weer erg avontuurlijk, moet je zeker doen. Maak er een mooie reis van en geniet ook zeker van elkaar! Dikke kus voor jullie van je broer!
He lieve Loes,
Oooh wat heerlijk moet dat zijn geweest elkaar weer vast te kunnen houden! En nog steeds natuurlijk!:) Ook gek misschien dat het einde van Afrika nu ook echt in zicht komt. Geniet nog lekker!
Ik heb zoooooo'n zin je weer te zien! En om onze trots te showen! Kore is alweer zo groot, echt geen baby meer. Maar dat zul je snel zien, leuk leuk!
Heel veel reisplezier!!! Ook voor Paul.
Veel liefs
Hoi Marloes,
Fijn om te horen dat je het goed maakt en dat Paul en jij al weer snel aan elkaar gewend waren :) Wat heerlijk moet dat zijn, nu weer tijd samen te kunnen doorbrengen. En dan ben je nu ook nog jarig, als ik me niet vergis; van harte! Ook namens Marie-Therese, die liep net langs...
Veel groeten, ook aan Paul!
Chantal
Lang zal ze leeeven, lang zal ze leeeeeven, lang zal ze leven ook in AAAFRIEEEEKAAA en in de gloriejaaaa etc...
Gefeliciteerd lieve Loes!
Superdikke smakkerd van mij en Bub en een kwijlkus van Isadepisa